Ωραιόκαστρο: Οριστική αποχώρηση και τυπικά απο την δημ. παράταξη "ΑΝΑΣΑ" του Στέφανου Καζακίδη



Σύμφωνα με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το πρώην μέλος της δημ παράταξης ΑΝΑΣΑ Στέφανος Καζακίδης δηλώνει και τυπικά την οριστική του αποχώρησει απο την συγκεκριμένη παράταξη. Στην ανάρτησή του αναφέρει τα παρακάτω: 

"Ως πρώην μέλος της Δημοτικής Παράταξης "ΑΝΑΣΑ" από την οποία αποχώρησα ουσιαστικά λίγο μετά το πέρας των τελευταίων Δημοτικών Εκλογών για προσωπικούς λόγους, οφείλω να εκφράσω και τυπικά την αποχώρησή μου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα Δημοτικά δρώμενα όπως αυτά έχουν εξελιχθεί. Καταδικάζοντας απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη τα όσα έχουν συμβεί και των οποίων γνώστες έχουμε γίνει όλοι στο Δήμο μας τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον Δήμαρχο Ωραιόκαστρο κύριο ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΝΤΕΛΗ.

Η προσωπικότητά μου, η ηθική, οι αξίες και τα ιδανικά με τα οποία έχω γαλουχηθεί όχι μόνο δεν μου επιτρέπουν αλλά μου επιβάλουν να καταδικάσω πρακτικές και τακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και καταστάσεις. Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όσους συνδημότες μου με στήριξαν με την ψήφο τους και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ όσο και όπως μπορώ να βοηθώ στα δρώμενα και στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας είτε ως ενεργός δημότης είτε με την επαγγελματική μου ιδιότητα.
Δηλώνω ότι η παρούσα δήλωση αποτελεί και τυπικά την οριστική αποχώρησή μου από την Δημοτική Παράταξη "ΑΝΑΣΑ"."























πηγή facebook.com


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!