Σ. Αναστασιάδης: Βιώνουμε μία πανδημία ανεμβολίαστων

 


Αναστασιάδης στο flash radio 99,4: Βιώνουμε μία πανδημία ανεμβολίαστων

 

« Βιώνουμε μία πανδημία ανεμβολίαστων » τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας σήμερα το πρωϊ στο  FLASH RADIO 99,4 και την εκπομπή «Blender»

Όπως είπε, δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν πείθονται, θα πρέπει να τους εξηγήσουμε και να καταλάβουν ότι η παράταση της πανδημίας θα πλήξει πρώτα τους ίδιους.

 

Αναφορικά με την έξαρση της πανδημίας  ανέφερε:

 

« Έχει κουραστεί η κοινωνία και δικαιολογημένα ανησυχεί , ένα σημαντικό μέρος της όμως επιμένει να μην ακολουθεί τις οδηγίες και αμφισβητεί την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Γι αυτό πρέπει να δώσουμε τη μάχη του αυτονόητου για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Η πανδημία έχει αποδειχθεί ως μία  απρόβλεπτή και ύπουλη απειλή για την κοινωνία» και πρόσθεσε,

 

« Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή του συνέντευξη ανέφερε ότι η πανδημία είναι υπό έλεγχο. Βεβαίως έχουμε πολλά κρούσματα , αλλά έχουμε 400.000 τεστ ημερησίως και  ευτυχώς το  Σύστημα Υγείας έχει ακόμη αντοχές και ανταποκρίνεται. Έχουμε και μία αισιόδοξη νότα , τις τελευταίες μέρες διπλασιάστηκαν τα αιτήματα για πρώτη δόση εμβολίου. Προχθές είχαμε 20.000 αιτήματα και πάει αυξητικά αυτή η τάση. Επομένως θα περιορίζεται και η εξάπλωση της πανδημίας»

 

 Αναφορικά με τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και την  τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών στους χώρους θρησκευτικής λατρείας είπε:

 

« Παρακολουθώντας τις θέσεις της Αντιπολίτευσης , θα πω το εξής. Νομίζω ότι Καμία πολιτικά υπεύθυνη δύναμη δεν πρέπει να προσπαθήσει να αποκομίσει κοντόφθαλμα κομματικά οφέλη από την αντιπαράθεση για την πανδημία. Η πανδημία είναι πρωτίστως θέμα προστασίας της δημόσιας υγείας και δευτερευόντως πολιτικό. Είναι ένα θέμα Εθνικό – Παγκόσμιο, και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και όχι δημιουργώντας ένα νέο διχασμό.
Οι εκκλησίες είναι ανοιχτοί χώροι λατρείας, δεν υπάρχει κάποιος στην πόρτα να τον ελέγξει αν θέλει να το κάνει. Από εκεί και πέρα, το είπε και ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του,  εάν υπήρχε τρόπος εφαρμογής του μέτρου ελέγχου πιστοποιητικού θα το συζητούσαμε.
Πάντως έχω επισκεφθεί πολλές εκκλησίες στην περιφέρεια το τελευταίο διάστημα και δεν είδα κάποιον πιστό να μη φοράει μάσκα, ενώ παλιότερα αρκετοί δεν φορούσαν»

 

https://www.youtube.com/watch?v=tIWA705w0nI&t=311s


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!