Συλλυπητήριο μήνυμα απο Μητροπολίτη Βαρνάβα, εργαζόμενους και γέροντες/ντισες "Εστίας Παπαγεωργίου" για την απώλεια του Λεων. Παπαγεωργίου



Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση, οι εργαζόμενοι, οι γέροντες και οι γερόντισσες της Στέγης Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με βαθιά θλίψη και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την εκδημία του δωρητή και ευεργέτη μας Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Δια του παρόντος εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους εθνικούς ευεργέτες Νικόλαο και Λεωνίδα Παπαγεωργίου, που μεταξύ των πολλών άλλων ευεργεσιών και φιλανθρωπικών δράσεων τους  συγκαταλέγεται η χρηματοδότηση της μελέτης κατασκευής, των δύο Γηροκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, της «Εστίας Παπαγεωργίου» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και της «Φροντίδας Παπαγεωργίου» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Από καρδιάς συλλυπούμαστε τους οικείους του μακαριστού Λεωνίδα Παπαγεωργίου. Την Παρασκευή  19 Νοεμβρίου 2021, , ημέρα της ταφής του ευεργέτη μας , θα τελέσουμε τρισάγιο εντός του Γηροκομείου «Εστία Παπαγεωργίου» και θα προσευχηθούμε για την ανάπαυση της φιλάνθρωπης και ελεήμονος ψυχής του. Το τρισάγιο θα τελεσθεί  κεκλεισμένων των θυρών λόγω των ιδιαιτέρων υγειονομικών συνθηκών.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του ! 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!