Μουσικές συναυλίες με το NikosK Project (Πέμπτη 18/11) και την Κωνσταντίνα Πάλλα (Δευτέρα 22/11)

 


Μουσικές συναυλίες με το NikosK Project (Πέμπτη 18/11) και την Κωνσταντίνα Πάλλα (Δευτέρα 22/11)


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, o Αντιδήμαρχος Πολιτισμού -  Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Πολιτισμού σας καλούν στις μουσικές συναυλίες με τους NikosK Project και την Κωνσταντίνα Πάλλα την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, αντίστοιχα, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, ώρα 20:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

NIKOS K., Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Το NikosK Project είναι ένα ταξίδι σε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια μπλεγμένα με Soul και Blues ήχους που τονίζουν την διηγηματική τους ένταση. Ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις από εξαιρετικούς μουσικούς σε αγαπημένες διασκευές, αλλά και τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά.

Συμμετέχουν: Νίκος Κατικαρίδης - φωνή, Στέλιος Τσομπανίδης - Τύμπανα, Πέτρος Λαγόντζος - Ηλεκτρική Κιθάρα, Κώστας Γεωργιάδης - Ακουστική Κιθάρα, Μπάμπης Προδρομίδης - Πνευστά, Γιάννης Παρζιάλης - Μπάσο, Αγγελική Κουρουκλίδου – Φωνητικά.

Guest: Αντώνης Σουσάμογλου (εξάρχων βιολιστής της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης)

 


Κωνσταντίνα Πάλλα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Μουσική και τραγούδια από το κλασικό και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο

Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε, λέει, με μια κιθάρα στο χέρι. Συνέχισε με μουσικές σπουδές και με μια βαλίτσα καλλιτεχνικά όνειρα. Πιστεύοντας στην σπουδαιότητα των ανθρώπων και της τέχνης, η Κωνσταντίνα προχώρησε σε σημαντικές προσωπικές δουλειές και σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες. Συνεπής στη μουσική, στους συνεργάτες της και στα πιστεύω της, θέλει να μας κάνει συμμέτοχους στα όνειρα της, και να δώσει στην τέχνη το φως που της οφείλουμε.

Συμμετέχουν: Κωνσταντίνα Πάλλα – φωνή, Δημήτρης Βλάχος – μπουζούκι, Τραϊανός Αλμπανούδης - μπάσο

 

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως μικτός με πληρότητα 50%. Η είσοδος θα γίνεται κατόπιν επίδειξης των απαιτούμενων πιστοποιητικών.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων σε κλειστούς χώρους για την αποφυγή της διασποράς του covid-19

 

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Τμήμα Πολιτισμού

Τηλεφωνα: 2313302835 – 938,

Email: grpol@ pavlosmelas.gr

 

Σημείωση: Οι παραπάνω συναυλίες αποτελούσαν μέρος του προγράμματος “Σεπτέμβριος όπως πολιτισμός”, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!