Θ. Καράογλου: "Το 2022 να είναι μια χρονιά με υγεία, δίχως μάσκες και χωρίς κορωνοιό"

 


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΤΟ 2022 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΩΝΟ
IΟ»

 

Το ελπιδοφόρο μήνυμα οτι «το 2022 θα είναι μια χρονιά με υγεία, δίχως μάσκες, χωρίς κορωνοϊό και η οικονομία θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για το σύνολο του ελληνικού λαού» έστειλε σε όλους τους βορειοελλαδίτες ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, με συνέντευξη που παραχώρησε στη Βεργίνα τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε», με την δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης δήλωσε πεπεισμένος πως τη νέα χρονιά «θα έρθουν καλύτερες ημέρες», ευχόμενος «από εδώ και στο εξής οι διαπροσωπικές σχέσεις να βασίζονται σε πιο ζεστή ανθρώπινη επαφή που τόσο μας λείπει τα περίπου δυο χρόνια που διαρκεί η πανδημία».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι σε βάθος 4 έως 5 χρόνων από σήμερα «θα είναι μια διαφορετική πόλη. Πιο φιλική, πιο μοντέρνα, πιο σύγχρονη, πιο ελκυστική για τους κατοίκους και τους τουρίστες, με μεγάλα έργα υποδομών που θα είναι πραγματικότητα και όχι μακέτες».

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας παρατήρησε ότι η Κυβέρνηση ισορροπεί ανάμεσα στις προτάσεις που καταθέτουν οι ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι προτείνουν συγκεκριμένα μέτρα και τις επιθυμίες των πολιτών που θέλουν περισσότερες ελευθερίες και πράγματα που στερήθηκαν την τελευταία διετία.

Τόνισε, μάλιστα, πως η Πολιτεία θα μεριμνήσει ώστε να αναπληρωθεί ένα μέρος της απώλειας εισοδήματος εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. Όπως είπε: «Έχει ανακοινωθεί ένα πακέτο μέτρων που ξεπερνά το 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ για την ενίσχυση νοικοκυριών, επιχειρήσεων και αγροτών προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κύμα της ενεργειακής κρίσης. Παρόλα αυτά δεν εξαντλούμε τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας. Τόσο η πανδημία, όσο και οι υψηλές τιμές στην ενέργεια είναι δυναμικά φαινόμενα δηλαδή εξελίσσονται. Αυτό σημαίνει ότι στις αρχές Ιανουαρίου θα δούμε πως διαμορφώνονται οι τιμές της ενέργειας και εφόσον χρειαστεί θα υπάρχει νέα νομοθετική ρύθμιση για να αναπληρωθεί ένα μέρος της απώλειας εισοδήματος».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!