Αναλώσιμο υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό προσέφερε η Δημοτική Τ.Ο. Α’ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης της ΝΔ σε 5 νοσοκομεία της πόλης

 


Σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:15 στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο (είσοδος από Εγνατία), η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Α’ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης της ΝΔ, υπό την αιγίδα της Δ.Ε.Ε.Π. Α’ Θεσσαλονίκης  προσέφερε μέσω χορηγίας αναλώσιμο υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό προς πέντε (5) νοσοκομεία της πόλης μας (Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς»,Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος», της 3ης ΥΠΕ και Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο και Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος της 4ης ΥΠΕ).

Η δωρεά περιελάμβανε 90.000 γάντια, 50.000 χειρουργικές μάσκες και 4 ειδικά αμαξίδια μεταφοράς ασθενών.


Στην παράδοση του υλικού παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης κύριος Θεόδωρος Μητράκας, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Α’ Διαμερίσματος Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κύριος Γκαζέπης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Γ’ Διαμερίσματος Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κύριος Σβάρνας Βαγγέλης, η Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ε’ Διαμερίσματος Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κυρία Σαφαρίκα Σοφία, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Καλαμαριάς Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κύριος Ανδρεάδης Γιώργος, οι Διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, κύριοι Μπογιατζίδης Παναγιώτης και Τσαλικάκης Δημήτριος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο κύριος Αντωνάκης Νίκος και οι Αναπληρωτές Διοικητές του ΓΝΘ Ιπποκράτειο κύριος Ταρασίδης Γεώργιος και κυρία Τιτοπούλου Σαντρίνα.


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης κύριος Θεόδωρος Μητράκας δήλωσε: «Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Α’ Θεσσαλονίκης στηρίζει με την παρουσία της σήμερα εδώ τη δράση της Δημ.Τ.Ο. Α’ Διαμερίσματος ΝΔ Θεσσαλονίκης και αποδίδει τον ελάχιστο φόρο τιμής στις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. που δίνουν καθημερινή μάχη ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας. Σήμερα προσθέτουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια και καλούμε όλους τους πολίτες που είναι ακόμα σκεπτικοί όσον αφορά τον εμβολιασμό τους να συμμετάσχουν και αυτοί στον αγώνα για το κοινό καλό και να προβούν συνειδητά στην πιο αυτονόητη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με αντίστοιχες δράσεις και παρεμβάσεις και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η πατρίδα μας θα ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!