Αναβατόριο για άτομα με αναπηρίες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης

 


Αναβατόριο για άτομα με αναπηρίες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης

Ένα αναβατόριο για άτομα με αναπηρίες τοποθετήθηκε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης και μια καλύτερη καθημερινότητα μέσα στο σχολικό περιβάλλον.

“Πρωταρχικό ζήτημα για τα άτομα με κινητικές αναπηρίες είναι να φροντίζουμε και να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανεμπόδιστη πρόσβασή τους στα δημόσια κτίρια. Για αυτό, πράττοντας το αυτονόητο, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, χρηματοδότησε και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να τοποθετηθεί το αναβατόριο ΑμεΑ με πλατφόρμα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξασφαλίζεται η πλήρης αυτονομία των μαθητών του“, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου. Η ίδια επισκέφθηκε πρόσφατα το σχολείο μαζί με τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου για θέματα αναπηρίας Γιάννη Καστούρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!