Μήνυμα του Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό Σάββα Αναστασιάδη προς την Ομογένειαεπ' ευκαιρία των εορτών

 


Μήνυμα του Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό Σάββα Αναστασιάδη  προς την Ομογένεια, επ' ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

 

« Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους απόδημους συμπατριώτες μας, σε κάθε γωνιά της γης.

 Μία νέα χρονιά ανατέλλει με ελπίδες για την ανθρωπότητα και για την πατρίδα μας σε μία γενική συστράτευση για να επιστρέψουμε στην ομαλότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή όλων μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και στην προσπάθειά μας για την ανόρθωση της Ελλάδας, πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε τις γέφυρες ανάμεσά μας.

 Ας δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε το 2022 έτος ελπίδας για την Ελλάδα και τους όπου γης Έλληνες. Εύχομαι υγεία, δημιουργία και προκοπή, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλες και όλους»

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!