Ασύλληπτη συλλογή κλασσικών βρετανικών αυτοκινήτων και σπάνιων Porsche βρέθηκε παρατημένη σε μια παλιά αποθήκη της Βρετανίας.(βίντεο)

 


Μια ασύλληπτη συλλογή κλασσικών βρετανικών αυτοκινήτων και σπάνιων Porsche βρέθηκε παρατημένη σε μια παλιά αποθήκη της Βρετανίας.

Κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν οι ιδιοκτήτες αυτής της αποθήκης και όλων των κλασσικών αυτοκινήτων, αλλά το γεγονός ότι ακόμα και ο δρόμος που οδηγεί στη συγκεκριμένη τοποθεσία είναι πλέον χορταριασμένος, δείχνει ότι το μέρος και τα δεκάδες ιστορικά αυτοκίνητα έχουν αφεθεί ολοκληρωτικά στην τύχη τους.


Μέχρι που τα ανακάλυψε ένας YouTuber με την ονομασία «Imstokze», και δημοσίευσε το παρακάτω video. Από τα πλάνα διακρίνονται ορισμένα εξαιρετικά σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα, κυρίως βρετανικά, πολύ μεγάλης αξίας: παλιές Jaguar, Bentley, Aston Martin, MGB, μια σπάνια Lotus, μια αγωνιστική Triumph, μια Wolseley και ένα Sunbeam-Talbot. Η Wolseley σταμάτησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1975, ενώ η Sunbeam αφαίρεση από την ονομασία της την Talbot τη δεκαετία του 1950.


Ωστόσο, πέραν των καμαριών της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτή η αποθήκη κρύβει και μια σειρά από σπάνιες Porsche. Μια από τις πρώτες 911, μια 924 και δύο σπάνιες και δημοφιλείς στους συλλέκτες 356. Η μία από τις τελευταίες δείχνει παντελώς κατεστραμμένη, αλλά γενικώς οι άλλες μοιάζουν να είναι σε κατάσταση που επιδέχεται ανακατασκευής.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η ανακάλυψη θα κινήσει το ενδιαφέρον των συλλεκτών. Οι οποίοι θα πρέπει, αρχικά, να εντοπίσουν σε ποιόν ανήκουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα και να μάθουν για ποιο λόγο σταμάτησε η ανακατασκευή τους, και φυσικά αν είναι εφικτό να τα αγοράσουν. Αυτή η έρευνα φαντάζει αρκετά δύσκολη, γύρω από το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει αυτήν την αποθήκη στην απομακρυσμένη βρετανική επαρχία.

Πηγή carandmotor.gr/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!