Συνέχεια στις νίκες ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Περιστερίου Vitabiotics με 87 - 68.

 


Το Περιστέρι Vitabiotics αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα  στο Nick Galis Hall. 

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις δύο μαδες να πιέζουν αρκετά με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη και απο τις δυο πλευρές. 

Ο ΑΡΗΣ  πήρε κεφάλι στο σκορ αλλά γρήγορα το Περιστέρι Vitabiotics κάλυψε την διαφορά. Το τελος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον ΑΡΗ να προηγείται με 19-15, αλλά και τους Κάουαν και Νετζιπογλου να εχουν φορτωθεί απο 2 φάουλ. 

Στο 2ο δεκάλεπτο  οι δυο ομάδες κινήθηκανστο ιδιο επίπεδο. Δυνατες άμυνες και αρκετή πίεση. Ο ΑΡΗΣ στο 2.04' διατηρούσε μια διαφορά 3 πόντων 29-26.

 Η λήξη βρήκε τον ΑΡΗ να προηγείται με 34- 28. Πρώτος σκορερ του ΑΡΗ  ο Κελυ με 9 πόντους και ακολουθουν Γουίλιαμς με 5 και Κάουαν και ο  Τζουνστον με 4 πόντους. Απο το Περιστέρι  Vitabiotics πρώτος σκόρερ ο Πετγουει με 7 πόντους.

Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ δυνατά, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, εκμεταλεύθηκε τα λάθη του Περιστερίου Vitabiotics και πηρε μια διαφορά στο 5.51' 11 πόντων, 45-34.

Απο την στιγμη εκεινη και μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου, ένας καταιγιστικός ΑΡΗΣ, επικράτησε σε όλο το γήπεδο, σε άμυνα και επίθεση και έφθασε την διαφορά στους 19 πόντους και το σκορ 62 - 43. Μια καταπληκτική απόδοση που αναγκασε το Περιστέρι Vitabiotics να κάνει το ενα λαθος πίσω απο το άλλο και την ομαδα του ΑΡΗ να παραδιδει μαθήματα μπασκετ στο γήπεδο.

Το 4ο δεκαλεπτο συνεχίστηκε με τονΑΡΗ να παιζει στοιδιο τεμπο και να ανεβαζει στην διαφορά στους 24 π, στο7 38, 70-46.

Στο υπολοιπο  του αγωνα ο ΑΡΗΣ κατέβασε στροφές με αλλαγές που εκανε ο Καστρίτης και το Περιστέρι Vitabiotics μειωαε  το σκορ σε 82 - 68 στο 1.09'. 

Τελικο σκορ  87- 68.

Πρωτοι σκορεε απο τονΑΡΗ ο Κελυ με 24π, ο Γουιλιαμς με 14π, ο Τζουστον με 12π 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!