Ενότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και κυρίως υγεία εύχεται ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2022.


 

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για το 2022

Ενότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και κυρίως υγεία εύχεται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2022.


 

«Το 2022 θα είναι χρονιά επανεκκίνησης, χρονιά δημιουργίας και αισιοδοξίας για όλους τους Μακεδόνες, για όλους τους Έλληνες. Υγεία, δύναμη και αγάπη για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανάκαμψης και να οδηγήσουμε την πατρίδα στο δρόμο της ανάπτυξης. 

Το νέο έτος να παραμείνουμε ενωμένοι, να σταθούμε όρθιοι στα δύσκολα και με αλληλεγγύη ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε το 2022 να είναι καλύτερο από το 2021 για τη Θεσσαλονίκη, την Κεντρική Μακεδονία και ολόκληρη τη χώρα. 

Εγγύηση αποτελεί η ισχυρή θέληση όλων μας και η πίστη στις δικές μας δυνάμεις. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!