Σύλλογος γονέων 6ου δημ σχολείου Πολίχνης - Μετεώρων: PCR test με 28 ευρώ για μαθητές και εκπαιδευτικούς και Rapid με 3 ευρώ

 




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, μετά από προσπάθειες κατάφερε και ήρθε σε συμφωνία με τον Όμιλο ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ και εξασφάλισε για όλους τους Μαθητές και Γονείς         - Μέλη του Συλλόγου -  του σχολείου μας , καθώς και για τους Εκπαιδευτικούς την δυνατότητα διενέργειας 

PCR TEST με 28 ευρώ, 

RAPID TEST με 5 ευρώ και 

TEST Αντισωμάτων με 15 ευρώ .

 

Σήμερα ο Διευθυντής του Σχολείου θα παραδώσει Βεβαίωση για τους Μαθητές  του 6ου Δημοτικού, η οποία ΔΕΝ είναι προσωρινή, αλλά πρέπει να την κρατήσετε και να την επιδεικνύετε κάθε φορά που θα απαιτηθεί βάσει Πρωτοκόλλου να διενεργήσετε κάποιο από τα παραπάνω Test.

 

 Επιπλέον  εξασφάλισε στο Φαρμακείου του κ.  Κοκκινίδη Σάββα που βρίσκεται στην οδό Αγ. Παντελεήμωνος 9 στην Πολίχνη, την δυνατότητα διενέργειας RAPID TEST στην τιμή των 3 ευρώ για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς. (όχι για γονείς)

 

--


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!