Μαξιλάρια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης από ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης στο Ιπποκράτειο

 


Μαξιλάρια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης

 

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Α΄ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και παρέδωσε 100 μαξιλάρια νοσοκομειακών προδιαγραφών, δωρεά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως ελάχιστη προσφορά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η δωρεά έγινε με την αρωγή της Αλληλεγγύης Για Όλους με σκοπό την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας.

Στην παράδοση ήταν παρούσα η διευθύντρια παθολόγος εντατικολόγος, Χριστίνα Κυδώνα, η οποία και ευχαρίστησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την προσφορά τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το διοικητή του νοσοκομείου, Νικόλαο Αντωνάκη, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Στην αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχαν ο συντονιστής, Κώστας Αμπατζάς, ο αναπληρωτής συντονιστής, Μίλτος Οικονόμου, το μέλος της γραμματείας, Γιάννης Κωτίδης και ο συντονιστής της θεματικής Υγείας της Ν.Ε., Στρατής Πλωμαρίτης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!