Δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα για τα απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του Πρύτανη του Α.Π.Θ. N. Παπαϊωάννου

 


Δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα για τα απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του Πρύτανη του Α.Π.Θ. Νίκου Παπαϊωάννου

“Η καταδίκη των απειλητικών μηνυμάτων προς το πρόσωπο του Πρύτανη του Α.Π.Θ. Νίκου Παπαϊωάννου είναι αυτονόητη και καθολική. Τα μηνύματα αυτά και το υλικό που διακινείται είναι απολύτως απαράδεκτα και δεν χωρούν σε μια δημοκρατική Πολιτεία, πόσο δε μάλλον όταν υποκρύπτουν εκβιασμό και ευθεία απειλή κατά της ζωής. Ο Πρύτανης του Α.Π.Θ συμβολίζει για την πόλη της Θεσσαλονίκης έναν θεσμό, συμβολίζει το ίδιο το Πανεπιστήμιο και ως εκ τούτου η συμπαράστασή μας είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη.

Είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε το κύρος των Ανώτατων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, καθηγητές και σπουδαστές καθώς και το ίδιο το πρόσωπο του Πρύτανη του Α.Π.Θ. Η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα οφείλει να απομονώσει και να εξοβελίσει τους εμπνευστές αυτών των ενεργειών και οι Αρχές να τους εντοπίσουν, ώστε να λογοδοτήσουν”.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!