1o Tουρνουά της Ένωσης Σκραμπλ Θεσσαλονίκης

 


1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΡΑΜΠΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Ο αμύθητος θησαυρός και ο αστείρευτος πλούτος της ελληνικής γλώσσας, που δίνουν στους παίκτες την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν πάνω στο ταμπλό του scrabble όλες τις στρατηγικές τους ικανότητες, αποτελούν τη μεγαλύτερη πρόκληση για όσους λατρεύουν το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο λεξιλογικό παιχνίδι του κόσμου!

Την πρόσκληση για το 1ο Τουρνουά Scrabble, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Φεβρουαρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Φιλίππειον, απευθύνει η νεοσύστατη «Ένωση Σκραμπλ Θεσσαλονίκης».

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν παίκτες των επτά συλλόγων σκραμπλ που λειτουργούν ήδη στη χώρα μας, καθώς και μεμονωμένοι λάτρεις του παιχνιδιού.

Δύο παίκτες, συγκεκριμένοι κανόνες διεξαγωγής αγώνα σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο και έφοροι που ελέγχουν την ορθότητα των λέξεων, είναι οι αρχές που διέπουν το αγωνιστικό σκραμπλ. Γνώσεις, στρατηγική και μικρές δόσεις τύχης, αποτελούν τα εφόδια των παικτών, που θα αγωνιστούν σε επτά αγώνες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, στον σύνδεσμο http://greekscrabble.gr/prokiryxi-1oesth-2022/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!