Δ. Παύλου Μελά: Εγκαίνια του Χώρου Βρεφικής Φροντίδας & Θηλασμού και του ισόγειου χώρου της Δομής «Παιδική Ομπρέλα» τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

 


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Χώρου Βρεφικής Φροντίδας & Θηλασμού (Σημείο Θηλασμού) και του ισόγειου χώρου της Δομής «Παιδική Ομπρέλα»τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην έδρα της Δομής, Παύλου Μελά 4, στην Ευκαρπία.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η δημιουργία Χώρου Βρεφικής Φροντίδας και Θηλασμού είναι μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις μητέρες-επισκέπτριες κατά τη διάρκεια παραμονής στο χώρο να θηλάσουν και να φροντίσουν το μωρό τους, σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, σε συνθήκες ιδιωτικότητας και άνεσης, προβάλλοντας τη σπουδαιότητα του θηλασμού. Αρωγός της συγκεκριμένης κοινωνικής προσφοράς είναι το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής καθώς και το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, αφουγκραζόμενοι την αύξηση των αναγκών και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα», επεκτείνεται και στον ισόγειο χώρο του κτιρίου, με τις αίθουσες: φυσικοθεραπευτηρίου, μαθησιακής στήριξης, ψυχολόγου και διατροφολόγου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!