Θωρακίζεται με ενισχυμένα προστατευτικά το γήπεδο Σιατίστης στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

 


Θωρακίζεται με ενισχυμένα προστατευτικά το γήπεδο Σιατίστης

στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

 

            Με την τοποθέτηση πολυμορφικών προστατευτικών εσωτερικά του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Σιατίστης στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την ενίσχυση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των αθλητών αλλά και την πρόληψη ατυχημάτων στους αθλητικούς χώρους.

           


Η τοποθέτηση των προστατευτικών “CROSS PAD”  έρχεται να θωρακίσει μία από τις πλέον δυναμικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Ελευθερίου Κορδελιού, εξασφαλίζοντας ασφαλέστερες συνθήκες άθλησης των ομάδων που κάνουν χρήση του γηπέδου, με μια επένδυση που πληροί πιστοποιημένα όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με εξαιρετικά ποιότητας υλικά που εγγυώνται προστασία από κρούσεις και απορρόφηση κραδασμών, παρουσιάζοντας υψηλή ανθεκτικότητα έναντι των καιρικών συνθηκών.

            Η προμήθεια της εγκατάστασης καλύφθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου και αφορά στην περιμετρική εσωτερική επένδυση - συνολικής έκτασης 411m2 - του γηπέδου ποδοσφαίρου από  EVA Foam, πάχους 2,2χιλ.

            Στόχος μας να θωρακίσουμε τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας εξασφαλίζοντας πάνω από όλα καλύτερες συνθήκες για την ασφαλή άθληση των δημοτών μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας πως η προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου είναι διαρκής και συντονισμένη και γίνεται άμεσα πραγματικότητα με τη δρομολόγηση πακέτου έργων, συνολικού ύψους 3 εκ. ευρώ, μέσω των προγραμμάτων “Αντώνης Τρίτσης” και "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ".

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!