Δ. Ωραιοκάστρου: Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, με στόχο να σταλεί ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022, και θα συμμετάσχουν μέλη Αθλητικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου και διαθέτουν τμήματα ποδοσφαίρου, ενώ έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν βετεράνοι του ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις θα έχουν φιλικό χαρακτήρα και θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου που δολοφονήθηκε με κίνητρο την οπαδική βία. Στους αγώνες δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και δεν θα απονεμηθούν έπαθλα. Μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί ο Αθλητισμός και θα σταλεί μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Ωραιοκάστρου, στα οποία πρόσφατα τοποθετήθηκε νέος πλαστικός τάπητας, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και στο γήπεδο 5Χ5 στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο. Στο Δημοτικό Γήπεδο Ωραιοκάστρου θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες 9Χ9 με τη συμμετοχή αθλητών ηλικίας από 8 ετών και άνω και στο Κονταξοπούλειο με τη συμμετοχή αθλητών έως 8 ετών.

«Είναι χρέος μας να βάλουμε όλοι πλάτη και να σπάσουμε το νοσηρό απόστημα της οπαδικής βίας, για να μη χρειαστεί καμιά άλλη μάνα να κλάψει τον δικό της Άλκη. Στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου, με κάθε τρόπο οφείλουμε να κινητοποιηθούμε για να καταπολεμήσουμε την βία», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Οι αθλητές του τόπου μας, οι αθλητικοί σύλλογοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα κατά της οπαδικής βίας. Με αυτή τη συμβολική διοργάνωση τιμούμε την μνήμη του Άλκη και στέλνουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει», αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Άγγελος Πανούσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!