Δ. Κορδελιού Ευόσμου: Oμόφωνο ψήφισμα καταδίκης της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη απο το ΔΣ

 


ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 TOY 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

 

           

            Στην έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος καταδίκης της εν ψυχρώ δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση της 2ας Φεβρουαρίου 2022, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του σώματος στην οικογένεια του 19χρονου, που έπεσε θύμα τυφλής και εγκληματικής βίας.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

 

Αναλυτικά το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

 

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη, που έπεσε θύμα τυφλής και χουλιγκανιστικής βίας.

Ο αθλητισμός είναι μια κοινωνική έκφραση στην οποία δεν χωρούν η βία, ο ρατσισμός και το έγκλημα.

Ως Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζουμε κάθε μορφής βία.

Καλούμε την πολιτεία, τους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς του Δήμου και την σχολική κοινότητα να δράσουν για την αντιμετώπιση του φαινομένου της τυφλής και εγκληματικής βίας”.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!