Πρόγραμμα Εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821 στις ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας Δήμου Παύλου Μελά

 


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

 

Η κεντρική τελετή θα γίνει στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης μπροστά στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσουν παρελάσεις ανά δημοτική ενότητα:

•Σταυρούπολη – οδός Μπουμπουλίνας

•Πολίχνη – οδός Αγνώστου Στρατιώτη

•Ευκαρπία – οδός Πολυτεχνείου

 

Το ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, έχει ως εξής:

10:00 π.μ. Δοξολογία

Σταυρούπολη: Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου

Πολίχνη: Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος

Ευκαρπία: Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

10:15 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση ανά δημοτική ενότητα στα μνημεία των πεσόντων

10:30 π.μ. Εκφώνηση Πανηγυρικού

10:45 π.μ. Κατάθεση στεφανιών ανά δημοτική ενότητα

11:00 π.μ. Παρέλαση μαθητών ανά δημοτική ενότητα

 

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!