Συγχαρητήρια επιστολή Π. Τσακίρη στο νέο πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου

 


Συγχαρητήρια επιστολή Π. Τσακίρη στο νέο πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στον Χρήστο Καμπέρη, ο οποίος αναδείχθηκε νέος πρόεδρος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου μετά την διενέργεια των εκλογών.

Ο κ. Τσακίρης επισημαίνει στον κ. Καμπέρη πως η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου θα βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης, για να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά όσα ζητήματα ανακύπτουν στη σχολική κοινότητα.

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τον κ. Καμπέρη ο κ. Τσακίρης αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας συγχαρώ για την εκλογή και ανάδειξή σας στη θέση του προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Είμαι βέβαιος πως με τις γνώσεις, την εμπειρία, το μεράκι και την αγάπη που τρέφετε για τον τόπο και τα παιδιά μας θα συμβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προσπάθεια που ως Διοίκηση καταβάλλουμε για την επίλυση των προβλημάτων στα σχολεία μας.

Ευελπιστώ πως η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική προς όφελος των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σας διαβεβαιώνω πως θα είμαστε στο πλευρό σας, για να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά όσα ζητήματα ανακύπτουν στη σχολική κοινότητα».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!