Α.Ο.Τ.Ε.: Αναχώρησε η Εθνική Taekwon -Do ITF εφήβων - νεανίδων, ανδρών - γυναικών & βετεράνων για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα 2022 στην Κροατία

 


Είμαστε πανέτοιμοι !!!

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  TAEKWON-DO ITF ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022

Με 154 αθλητές και αθλήτριες αναχωρεί  την  Κυριακή   27  Μαρτίου 2022, η Εθνική Αποστολή TAEKWON-DO ITF Εφήβων –Νεανίδων, Ανδρών -Γυναικών & Βετεράνων που θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό   πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF, το οποίο θα διεξαχθεί από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2022, στην πόλη Πόρεκ της Κροατίας.

Η συγκεκριμένη αποστολή είναι μια από τις  πολυπληθείς αποστολές με την οποία  θα λάβει μέρος η Ελλάδα σε Διεθνή διοργάνωση TAEKWON-DO ITF. Το Διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ομοσπονδίας θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση του για το υψηλό  επίπεδο των αθλητών.

Η Εθνική ομάδα  TAEKWON-DO ITF η οποία είχε κατακτήσει την Δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF, το οποίο  διεξήχθη  τον Οκτώβριο του 2021 στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς επίσης είχε κατακτήσει και την Δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF, το οποίο διεξήχθη τον Απρίλιο του 2019 στο Ρίμινι της Ιταλίας , είναι έτοιμη να αγωνιστεί  μετά από προετοιμασία μηνών με ευγενή άμιλλα σύμφωνα με την φιλοσοφία και τις αρχές  του αθλήματος και να κατακτήσει μια θέση ψηλά στην Γενική κατάταξη, με πολλά μετάλλια.

 Δείτε τους συμμετέχοντες αθλητές ΕΔΩ

Επίσης την Εθνική αποστολή θα συνοδεύσουν, ο Πρόεδρος της  Τεχνικής Επιτροπής Α.Ο.Τ.Ε  κ. Αναστάσιος Βαλασιάδης και η Γενική Γραμματέας της Α.Ο.Τ.Ε κ. Παρασκευή Βασιλειάδου , οι οποίοι μαζί με τον Πρόεδρο της Α.Ο.Τ.Ε κ. Μιχαήλ Ζωγράφο θα παρευρεθούν και στο  EITF Κογκρέσο.

 

Από το γραφείο της Α.Ο.Τ.Ε

 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!