1ο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων Θεσσαλονίκης: απολογισμός

 


1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«U_th festival»

 

 

Το πρώτο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων Θεσσαλονίκης, #U_th festival , έριξε αυλαία με πολύ μεγάλη επιτυχία, στη σκηνή του Θεάτρου «Ολύμπιον». Δεκαεννέα ομάδες εφήβων και πάνω από 300 έφηβοι συνολικά, έδειξαν την δουλειά τους τις 4 ημέρες του Φεστιβάλ (9-10/16-17 Απριλίου 2022). 

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Εταιρείας Θεάτρου αντίqρηση και εστάλη πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με θεατρικές ομάδες Εφήβων. 

Την τελετή λήξης τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τα αποδεικτικά συμμετοχής  σε μια κατάμεστη αίθουσα που πλημμύρισε από νεανικά χαμόγελα και χειροκροτήματα. Στην τελετή λήξης παρευρέθη και η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Ελίζ Ζαλαντό.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!