ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ. Ωραιοκάστρου: Ολοκληρώθηκε η εκλογή συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του κόμματοςΤην Κυριακή 03/04/2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των συνέδρων. Η συμμετοχή ξεπέρασε το 70% της δύναμης των εγγεγραμμένων μελών της ΟΜ Ωραιοκάστρου. Κατά συνέπεια εκλέγουμε 7 συνέδρους, που είναι ο μέγιστος αριθμός συνέδρων που αντιστοιχεί στη δύναμη μας.

Από εδώ λοιπόν, το Ωραιόκαστρο, στέλνουμε μήνυμα δημοκρατίας και συντροφικότητας παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές και στις αξίες της Αριστεράς και των Προοδευτικών Δυνάμεων και έχοντας ως στόχο την πολιτική ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης, που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Ραντεβού στο συνέδριο, για να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας, να ενώσουμε τις φωνές μας, να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας ώστε να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι στις μάχες, που μας περιμένουν.

Για την Ελλάδα που μας αξίζει!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!