Εγκαίνια Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και χώρου βρεφικής φροντίδας και θηλασμού στη Νικόπολη, την Πέμπτη 7.4.2022


 Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παύλου Μελά με Παράρτημα Ρομά και του χώρου Βρεφικής Φροντίδας & Σημείου θηλασμού, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και ώρα 11:30 π.μ., στο κεντρικό κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Λήμνου 2, στη Νικόπολη της ΔΕ Σταυρούπολης.

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πλαισιωθεί από μουσικά σχήματα των Δημοτικών Ωδείων Σταυρούπολης και Πολίχνης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ.

 

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

Να σημειωθεί ότι η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής είχε εγκαινιάσει στις 28 Φεβρουαρίου 2022 τον  πρώτο Χώρο Βρεφικής Φροντίδας – Σημείο Θηλασμού, στην Ευκαρπία, ταυτόχρονα με τη διεύρυνση των αιθουσών δράσης της Παιδικής Ομπρέλας, στον πρώτο όροφο του δημοτικού κτηρίου, επί της οδού Παύλου Μελά 4, αποδεικνύοντας την έμπρακτη  στήριξη τρόπο στη σύγχρονη γυναίκα, που μάχεται να ανταπεξέλθει στους πολλαπλούς ρόλους της ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη.

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παύλου Μελά είχε επισκεφθεί ο κ. Γιάννης Τσακίρης – Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και κ. Νίκη Δανδόλου – Ειδική Γραμματέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον Σεπτέμβριο του 2021, στις πρώτες εβδομάδες της λειτουργίας του Παραρτήματος Ρομά και πλέον, με τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών  έφτασε η ώρα των επίσημων εγκαινίων για τη δομή που αγκαλιάζει ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!