Δ. Θεσσαλονίκης: Ημερίδα Ψυχοεκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας – Διαδραστικά Εργαστήρια

 


Το Τμήμα Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, κυρία Αιμιλία Αξιωτίδου, επιστημονική συνεργάτιδα του Α.Π.Θ, θα υλοποιήσει την Κυριακή 10 Απριλίου στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” (Πολλαπλών Χρήσεων) του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, διαδραστική βιωματική ημερίδα ψυχοεκπαίδευσης και ψυχικής υγείας.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν καλύτερη επίγνωση του εαυτού τους, θα εφοδιαστούν με πρακτικούς τρόπους διαχείρισης των καθημερινών προβλημάτων για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, θα αποκτήσουν ενσυναίσθηση, και θα βελτιώσουν την επικοινωνία με τους άλλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση θέσης στα τηλ: 2313318661 και 2313318664.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κυριακή 10 Απριλίου 2022

10:00 Χαιρετισμός Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα

Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Παιδείας κας Ιωάννας Κοσμοπούλου


10:15-11:45 Διαχείριση του άγχους σε περίοδο μεταβάσεων και η ενίσχυση της ψυχικής μας ανθεκτικότητας.

11:45-12:15 :Διάλειμμα

12:15- 13:45: Νέα εποχή: Πως επηρεάζει τις σχέσεις μας σε προσωπικό επαγγελματικό κοινωνικό και οικογενειακό επίπεδο
13:45-14:00 : Κλείσιμο Ημερίδας

Εισηγητές:

– Αιμιλία Αξιωτίδου: Οικογενειακή-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια-Ψυχοπαιδαγωγός, θεραπεία Ζεύγους, ομαδική ψυχοθεραπεία , Επιστημονικός Συνεργάτης ΑΠΘ, Ιατρικής Σχολής, ΑΧΕΠΑ Α’ ΠΡΠ

– Πάνος Πλουμιδης: Ψυχολόγος Α. Π.Θ, Ψυχαναλυτής msc, Paris 8 Forensic psychiatry, msc Ιατρική ΑΠΘ, Φιλοσοφία Msc ΑΠΘ

 Νανσυ Πιλωνα: Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας

Κατά τη προσέλευση είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών.Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας στα τηλέφωνα: 2313318661 και 2313318664.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!