Μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές του Άτλα Ωραιoκάστρου με την εθνική ομάδα του Taekwondo ITF στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στην Κροατία. Δήλωση Β. Πατουλίδου


Μεγάλη διάριση για τους αθλητές του συλλόγου  Taekwondo  Ατλας Ωραιοκάστρου  που συμμετείχαν με την εθνική ομάδα Taekwondo ITF  στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στην Κροατία. 

Οι διακρίσεις που κατέκτησαν οι  αθλητές του Ατλα Ωραιοκάστρου που συμμετείχαν στην εθνική ομάδα ήταν:

1η θέση Ανδριέλη Δήμητρα

2η θέση Ανδριέλη Μαριάννα

2η θέση Γεωργιάδης Σταύρος

5η θέση Ξαντινίδης Κωνσταντίνος

Όπως τονίζει και ο προπονητής του  Ατλα Ωραιοκάστρου στη σελίδα του συλλόγου στο facebook :


"Tα συναισθήματα και η περηφάνεια μας είναι απερίγραπτα για τα παιδιά μας που ήρθαν σποράκια, μεγάλωσαν μέσα στον σύλλογο, ρίζωσαν και παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων χρόνων τελικά με επιμονή και υπομονή οι προσπάθειες τους απέφεραν καρπούς και τους φέρανε στα ψηλότερα βάθρα της Ευρώπης.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι συλλογικό και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλη την οικογένεια του Άτλα στους γονείς και τους συναθλητές για την στήριξη!
Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές της εθνικής ομάδας και πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή."


Να σημειωθεί οτι η εθνική ομάδα της Ελλάδας βγήκε πρώτη σε όλες τις κατηγοριες σε συνολική συγκομιδή μεταλλίων. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στην ιστορία του taeknowdo.



Η αποστολή της Εθνικής ομάδας επέστρεψε πριν λίγο και μεταξύ των επισήμων που την υποδέχθηκε ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η οποία δήλωσε:

























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!