Ημερίδα Ενημέρωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Σπουδές & Επάγγελμα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση”

 


Ημερίδα Ενημέρωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού  “Σπουδές & Επάγγελμα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση”

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης”

Το Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον δρα Χρήστο Ταουσάνη –επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της EMPLOY EDU (Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας)-, θα υλοποιήσει το Σάββατο 14 Μαΐου στην αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης Ημερίδα Ενημέρωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου, εκπαιδευτικούς και γονείς/κηδεμόνες.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι μαθητές Λυκείου για τις ευκαιρίες που αναδύονται στη μελλοντική αγορά εργασίας αλλά και για τις σπουδές που μπορούν να ακολουθήσουν και για τις δεξιότητες που αυτές απαιτούν. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για όλες τις επιλογές που παρέχονται μέσα από τις Πανελλαδικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν επιστήμονες από καινοτόμους κλάδους, που θα παραθέσουν τις δικές τους γνώσεις για τη δυναμική νέων πεδίων και τις ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν εντός των συνόρων.

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!