Ο Δήμος Παύλου Μελά τιμά τον αγώνα των Δημάρχων Χρήστου Τσακίρη, Σπύρου Μπαρούτα, Διαμαντή Παπαδόπουλου, Σάββα Σερασίδη για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά

 Στην έναρξη της διημερίδας «Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά | Μία Λύση βασισμένη στη φύση | Η Επόμενη Μέρα» που διοργανώνεται την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαΐου στην κεντρική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Hotel Lazart στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης θα τιμήσει συμβολικά τους Δημάρχους Σταυρούπολης και Παύλου Μελά που ‘’έγραψαν’’ τα πρώτα γράμματα στη διεκδίκηση του στρατοπέδου και έβαλαν τα θεμέλια για να γίνει πράξη το όραμα της αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου.

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Μαΐου και αμέσως μετά το καλωσόρισμα του Δημάρχου στο κοινό και τους ομιλητές, θα δοθούν συμβολικές πλακέτες στις οικογένειες των αείμνηστων Δημάρχων Χρήστου Τσακίρη (1979-1990) και Διαμαντή Παπαδόπουλου (2003-2006 & 2011-2014), που διετέλεσε Δήμαρχος Σταυρούπολης και υπήρξε ο πρώτος Δήμαρχος Παύλου Μελά και στους Δημάρχους Σταυρούπολης Σπύρο Μπαρούτα (1991-2002) και Σάββα Σερασίδη (2007-2010).


Η διημερίδα διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Σχεδιασμού - Αστικής Ανάπτυξης - Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Connecting Nature – Αστική αναγέννηση μέσω λύσεων βασισμένων στη φύση» και θα διεξαχθεί σε φυσικό και ψηφιακό περιβάλλον. Θα είναι ανοιχτή στο κοινό με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και ταυτόχρονα θα μεταδοθεί ζωντανά με υπηρεσία Live Streaming. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας Zoom και με υποστήριξη διερμηνείας για τους εταίρους του Connecting Nature.

 Οι ομιλίες / παρουσιάσεις θα είναι των 12-15 λεπτών και σε κάθε ενότητα θα υπάρχουν συντονιστές, κυρίως από τον χώρο των ΜΜΕ.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!