Δήμος Παύλου Μελά: Εκδηλώσεις του Τμήματος Παιδείας με θέμα τη βία μέσα και έξω από τα σχολεία


 1.Έκθεση Εικαστικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά

Το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης διοργανώνει έκθεση εικαστικών διάρκειας από 17 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2022, με θέμα «Η βία μέσα και έξω από τα σχολεία».

Τα εγκαίνια της έκθεσης και η συναυλία – απαγγελία ποιημάτων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00, στην μικρή πλατεία της υπόγειας διάβασης της οδού Λαγκαδά, στη συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη με Γ. Σεφέρη στη Σταυρούπολη.

 

2.Ημερίδα σε συν διοργάνωση με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00-12.00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, 3ος όροφος, Λαγκαδά 221 στη Σταυρούπολη με την παρουσία μαθητών και μαθητριών του Δήμου μας και με τη διαδικτυακή παρακολούθηση της διάλεξης από τα σχολεία που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Με εισηγητές:

-Ευαγγελινή Αθανασοπούλου,  Ψυχίατρος Παιδιών-Εφήβων, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ.,

 Υπεύθυνη του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παιδιών-Εφήβων

  Γ.Ν. ‘Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ’  (ΚοΚεΨΥΠ-Ε)

-Μαρία Αργυροπούλου  Επισκέπτρια Υγείας, Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Γ.Ν. «Γεώργιος Παπανικολάου»

με θέμα “Ας επικοινωνήσουμε α-βίαστα”

- Άγγελος Χαριστέας, Πρόεδρος στην επιτροπή καταπολέμησης της Βίας και Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα την “Οπαδική βία”.

 

Τη διάλεξη μπορούν να την παρακολουθήσουν ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Topic: Τμήμα Παιδείας -  Εκδήλωση με θέμα τη βία μέσα και έξω από τα σχολεία

Time: May 18, 2022 10:00 AM Athens

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83183766238?pwd=UExscEpOZTJnaGZwcjRyRlFHM3RZZz09

Meeting ID: 831 8376 6238

Passcode: 403909


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!