Κοινό μέτωπο συνεργασίας Κλεάνθη Μανδαλιανού και Λάζαρου Κυρίζογλου για την αντιμετώπιση ζητημάτων στα όρια των δύο Δήμων

 


Κοινό μέτωπο συνεργασίας Κλεάνθη Μανδαλιανού και Λάζαρου Κυρίζογλου για την αντιμετώπιση ζητημάτων στα όρια

των δύο Δήμων

 

            Με στόχο τον επιχειρησιακό συντονισμό για την από κοινού δρομολόγηση παρεμβάσεων, ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν στους δύο γειτνιάζοντες Δήμους Κορδελιού Ευόσμου και Αμπελοκήπων Μενεμένης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ των Δημάρχων Κλεάνθη Μανδαλιανού και Λάζαρου Κυρίζογλου.

            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών των δήμων Κορδελιού Ευόσμου και Αμπελοκήπων Μενεμένης Κώστας Σωτηράκης και Βασίλης Μανωλόπουλος, καθώς και οι Διευθυντές των καθ΄ ύλην αρμόδιων υπηρεσιών, επισημάνθηκαν μια σειρά από προβλήματα κοινού ενδιαφέροντος που παρουσιάζονται στα όρια των δύο δήμων, με αιχμή τους οδικούς άξονες που συνδέουν τις δύο περιοχές - την οδό Δεντροποτάμου και την περιφερειακή οδό, στο ύψος της Μενεμένης.

           


Οι Δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου και Αμπελοκήπων Μενεμένης, συζήτησαν εκτενώς τις ενέργειες και τις τεχνικές παρεμβάσεις στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι  υπηρεσίες των δύο  δήμων, προκειμένου να επέλθουν βελτιώσεις και αποκαταστάσεις στα σημεία γειτνίασης και στο κοινό οδικό τους δίκτυο, συμφωνώντας πως είναι απαραίτητη η διαδημοτική συνεργασία για την επίλυσή τους.

            Στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας τέθηκαν τα προβλήματα διάβρωσης που αντιμετωπίζει η ανισόπεδη γέφυρα της οδού Δενδροποτάμου που οδηγεί στα ΚΤΕΛ, θέτοντας επιτακτική την ανάγκη για την άμεση έναρξη εργασιών αποκατάστασης. Στο πλαίσιο του κοινού διαδημοτικού σχεδιασμού, αποφασίστηκε οι δύο δήμοι να επισπεύσουν τις διαδικασίες και για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί κοινό έγγραφο από τους δύο δημάρχους, με το οποίο θα ζητείται η υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση αντίστοιχων μελετών και παρεμβάσεων σε τεχνικό επίπεδο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!