Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» Camp Προετοιμασίας της Προεθνικής Ομάδας Παίδων (Κ16) Υδατοσφαίρισης

 


Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» Camp Προετοιμασίας της Προεθνικής Ομάδας Παίδων (Κ16) Υδατοσφαίρισης

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» θα πραγματοποιήσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας Camp Προετοιμασίας της Προεθνικής Ομάδας Παίδων (Κ16) Υδατοσφαίρισης.

«Αποτελεί τιμή για το Κολυμβητήριο μας το γεγονός ότι η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας το επέλεξε για να διοργανώσει το Camp, καθώς διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Κατά την διάρκεια του Camp τα στελέχη της ΚΟΕ θα επιλέξουν παιδιά που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα παίδων υδατοσφαίρισης», αναφέρει ο Αναστάσιος Πανιώρης, πρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.Ω.

Το Camp προετοιμασίας - προπονήσεων της Προεθνικής Ομάδας Παίδων (Κ16) Υδατοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί:

·        Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, από τις 17.00 ως τις 19.30.

·        Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, από τις 09.00 ως τις 11.00 και από τις 17.00 ως τις 19.30.

Διευκρινίζεται ότι κατά τις ώρες πραγματοποίησης του Camp το Κολυμβητήριο δεν θα λειτουργεί για το κοινό.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!