Γυμνάσιο Μυγδονίας: Erasmus+ πρόγραμμα και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «The Arta’s Bridge»

 


"A Story Harvesting Art Erasmus festival!Tell me your country’s stories! S.H.AR.E. festival" 

Στις 6μμ (με ώρα προσέλευσης στις 5.30μμ) την Τετάρτη 18/5/2022 κάτι ιδιαίτερο θα συμβεί στην πόλη μας, στο Cine ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ (Φιλικής Εταιρείας 44, Θεσσαλονίκη)! 

Ένας γνωστός για την προσφορά του στην τέχνη του storytelling και το συγγραφικό του έργο στην Σκωτία, ο παραμυθάς κος Timothy Porteus θα παρουσιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο μύθους του τόπου του. 

Μια ενθουσιώδης ομάδα «A.Li.E.N.» μαθητών και καθηγητών από την Ιταλία, την Κροατία, τη Λιθουανία και την Τουρκία θα δώσουν φωνή σε εμβληματικούς μύθους της χώρας τους, ενώ το σχολείο μας, το Γυμνάσιο Μυγδονίας, θα παρουσιάσει την ταινία μικρού μήκους «The Arta’s Bridge» ζωντανεύοντας στο πανί του κινηματογράφου Μακεδονικόν  το διάσημο δημοτικό μας τραγούδι!

Αυτό είναι το S.H.AR.E. festival, η κεντρική εκδήλωση της Erasmus LTTA που πραγματοποιείται στην πόλη μας με την υποδοχή και τη φιλοξενία τεσσάρων σχολικών αποστολών, στο πλαίσιο του Erasmus Plus KA229 που υλοποιεί το Γυμνάσιο Μυγδονίας ως συντονιστικό σχολείο, με τον τίτλο: «Art & Literature in Education's Nature! Is it an A.Li.E.N.?»

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα είναι τιμή και χαρά μας να σας υποδεχτούμε!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!