«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο θέατρο Συκεών την Τετάρτη 15 Ιουνίου

 


«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ, ALEX SID και οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΩΤΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ

Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντώνται, μια καταξιωμένη, αισθαντική ερμηνεύτρια, η  Αναστασία Μουτσάτσου, ένας εξαιρετικός συνθέτης -ερμηνευτής, ο Alex Sid και δύο ταλαντούχοι  ηθοποιοί και ερμηνευτές-αποκάλυψη, οι Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Γιάννης Βασιλώττος από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Άγριες Μέλισσες»;

Το αποτέλεσμα είναι μια ξεχωριστή ,τρυφερή αλλά και δυναμική, μουσική παράσταση στο Θέατρο Συκεών την Τετάρτη 15 Ιουνίου!

Τα υπέροχα  τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» και τραγουδήθηκαν από την Αναστασία Μουτσάτσου, τον συνθέτη, Alex Sid (Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο) και τη Δανάη Μιχαλάκη σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη,  όπως το «Κάθε Δειλινό », «Σ’ αγάπησα», «Μάτια Κειστά», «Κεντρί», «Κοκκινολαίμης», βρήκαν το δρόμο για την καρδιά μας και μας συγκίνησαν, συναντούν αγαπημένα τραγούδια από τους θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού.


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΤΑΜΕΙΟ 15 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΩΝ 12 ΕΥΡΩ

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!