Δ. Ωραιοκάστρου: Αρχίζουν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα 2022»

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Αρχίζουν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα 2022»

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι αρχίζουν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα 2022».

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Δήμου Ωραιοκάστρου να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες στα παιδιά των δημοτών και κατοίκων, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών ηλικίας από 8 έως 14 ετών σε ποικίλες δραστηριότητες μία από τις οποίες είναι το Πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» που και φέτος θα διεξαχθεί σε παραλίες της Χαλκιδικής (Νέα Ηράκλεια) και συγκεκριμένα από τις 4 έως τις 15 Ιουλίου 2022.

Το πρόγραμμα θα χωριστεί σε δύο περιόδους και προσφέρεται δωρεάν, σύμφωνα με την 104/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΤΟΥ Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η πρώτη περίοδος αρχίζει την Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2022.

Η δεύτερη περίοδος αρχίζει την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022.

 Το πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα» πραγματοποιείται και φέτος από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού – Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού.

Οι αιτήσεις συμμέτοχής υποβάλλονται από την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση μετά την έναρξη του προγράμματος, 4 Ιουλίου 2022, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την ανακοίνωση για την έναρξη των εγγραφών στο πρόγραμμα «Παιδί και θάλασσα 2022» και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά - έγγραφα στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (https://oraiokastro.gr/anakoinosi-gia-engrafes-gia-to-programma-paidi-kai-thalassa-2022/).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!