Αυτόφωρο για 21 άτομα για κλοπές, ναρκωτικά, ηχορύπανση


 Αυτόφωρες συλλήψεις (21) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι

από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί καθημερινά ελέγχους για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας καθώς και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε διάφορα αδικήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εικοσι ένα (21) ατόμων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • (1) άτομο για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και φορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος προκάλεσε φθορές σε πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης και αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που επιχείρησε να τον δεσμεύσει. Επιπλέον, προκάλεσε φθορές σε περιπολικό όχημα.

  • (8) άτομα για περιπτώσεις κλοπής
  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών , μεταξύ αυτών και 26χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (4,7) γραμμαρίων. Επιπλέον όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα ο 26χρονος είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από ημεδαπή στο κέντρο της πόλης το κινητό της τηλέφωνο καθώς και την αστυνομική της ταυτότητα.
  •  (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα ανάμεσά τους και 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και Προσωρινής Κράτησης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης καθώς και (4) αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (11) μηνών για το αδίκημα της κλοπής

  • (6) άτομα , προσωρινά υπεύθυνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!