5ο Εργαστήρι των Παιδικών Σταθμών δήμου Παύλου Μελά την Τετάρτη 1.6 στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου


 Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου και το προσωπικό του Τμήματος Παιδικών Σταθμών, σας προσκαλούν στο 5ο Εργαστήρι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Παύλου Μελά, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, ώρες 6:00 με 9:00 το απόγευμα, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

 

Μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν μια ονειρεμένη εμπειρία στο φυσικό περιβάλλον του Καρατάσιου, με ατέλειωτο παιχνίδι, μουσική, χορό, κουκλοθέατρο, γιγάντιες φούσκες,  εικαστικά, μαγειρική και πολλές άλλες εκπλήξεις καθώς και δώρα για τα παιδιά!

 

Και φέτος θα είναι χωρίς όρια η δημιουργικότητα του εξαιρετικού προσωπικού από τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΙΑ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΡΟΔΙ, ΧΡΩΜΑΤΟΥΠΟΛΗ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (ΔΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΔΕΝΗ (ΔΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ), ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ (ΔΚ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ).

 

Σας περιμένουμε!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!