Αγώνες Beach Volley στον Δ. Ωραιοκάστρου: Από το Κονταξοπούλειο ξεκινά φέτος το «North Area Beach Volley Circuit»

 


Αγώνες Beach Volley στον Δ. Ωραιοκάστρου: Από το Κονταξοπούλειο ξεκινά φέτος το «North Area Beach Volley Circuit»

Σε γήπεδο beach volley μετατρέπεται και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (10 έως 12 Ιουνίου 2022), οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στην άμμο, που θα προσφέρουν αθλήτριες και αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Το «North Area Beach Volley Circuit» ανακοινώνει και αυτή τη χρονιά την έναρξη του φετινού Circuit, από τον Δήμο Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα από το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.

Οι αγώνες, που υπάγονται στην κατηγορία «OPEN», θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, στις 09.00, με τους αγώνες πρόκρισης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17.30, θα ξεκινήσει το κυρίως ταμπλό. Στο κυρίως ταμπλό  θα συμμετέχουν 12 ομάδες ανδρών και 12 ομάδες γυναικών από όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, τα παιχνίδια ξεκινούν στις 09.30 και διαρκούν όλη την ημέρα. Θα διεξαχθούν επίσης δύο βραδινά παιχνίδια στις 21.15  και στις 22.00.

Την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022, οι αγώνες ξεκινούν στις 10.30. Οι ημιτελικοί γυναικών στις 16.00, ενώ οι ημιτελικοί ανδρών στις 17.30. Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός Γυναικών και στις 20.00 ο Τελικός Ανδρών. Στις 21.00 θα γίνουν οι απονομές των βραβείων στους νικητές του Τουρνουά.

«Φιλοξενούμε στον Δήμο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά το North Area Beach Volley Circuit μετά την επιτυχία που είχε η περσινή διοργάνωση. Το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο μετατρέπεται σε γήπεδο beach volley και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν εντυπωσιακούς αγώνες», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Καλούμε τους πολίτες να παρακολουθήσουν και φέτος τους αγώνες, στους οποίους θα συμμετάσχουν ομάδες γυναικών και ανδρών από όλη την Ελλάδα. Ο Δήμος μας για τρεις ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων του beach volley από όλη την Ελλάδα», αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Άγγελος Πανούσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!