Γειτονιές του Δήμου Ωραιοκάστρου, γεύσεις, χρώματα και μελωδίες! Μια εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών "Αρίστη" και του Δήμου Ωραιοκάστρου

 


Γειτονιές του Δήμου Ωραιοκάστρου, γεύσεις, χρώματα και μελωδίες!

Οι γεύσεις, τα χρώματα και οι μελωδίες από τις γειτονιές των Κοινοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου θα παρουσιαστούν σε μια πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώνουν στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».

Ειδικότερα, θα παρασκευαστούν παραδοσιακά εδέσματα από όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου και θα παρουσιαστούν στο κοινό συνοδεία της Ορχήστρας του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και της παράλληλης έκθεσης των ζωγράφων - μελών του Συλλόγου «Η Αρίστη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, στις 7 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Δήμο Ωραιοκάστρου, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!