Επετειακή φιλανθρωπική συναυλία με την Γλυκερία απο Ι.Μ Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

 


Σας γνωρίζουμε την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής συναυλίας που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς την Κυριακή, 26 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η Επετειακή αυτή συναυλία με κεντρική συμμετοχή της Γλυκερίας και του καλλιτεχνικού της σχήματος είναι αφιερωμένη στη Μικρά Ασία με τίτλο: «Τα Σμυρνέικα τραγούδια». Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, η Γλυκερία, αυθεντική και μοναδική ερμηνεύτρια, παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό και καλλιτεχνικό αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας με τα ηχοχρώματα της Ανατολής.

Μαζί της ενώνουν τις φωνές τους τα μέλη της τετράφωνης Νεανικής Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς υπό τη διεύθυνση του π. Θεοδώρου Τσαμπατζίδη με συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας με καταξιωμένους μουσικούς δεξιοτέχνες της παράδοσης. Την εκδήλωση πλαισιώνουν χορευτικά σχήματα από τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Προσκλήσεις διατίθενται στους Ιερούς Ναούς, στο γραφείο της Μητροπόλεως και στο χώρο της εκδήλωσης. Τα έσοδα θα διατεθούν για το Κεντρικό Συσσίτιο και τα προγράμματα «Κανένα παιδί χωρίς πρωϊνό» και «φαγητό στο Σχολείο»

 

Πληροφορίες:

Προκόπειο Πολυδύναμο Κέντρο, Καραμαούνα 29, - 2310487292

Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως;, Μητρ. Χρυσάνθου 1, - 2310481810

 www.imkal.gr

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!