Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυστηροποίησης της ποινικής νομοθεσίας»

 


Η συνδικαλιστική παράταξη δικηγόρων Θεσσαλονίκης «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 7:00 (7μμ) , στη Βιβλιοθήκη του ΔΣΘ (Δωδεκανήσου 10 3ος όροφος) διοργανώνει επιστημονική  εκδήλωση με θέμα «Πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυστηροποίησης της ποινικής νομοθεσίας» με ομιλητή το Χρήστο Λαμπάκη, Δικηγόρο,  Δρ Ποινικού Δικαίου ΑΠΘ, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Νομοθετικές αλλαγές μετά τον νέο ΠΚ. Από τον Ν. 4637/19 έως και τις πρόσφατες αλλαγές στο άρθρο 187 ΠΚ. Αυστηροποίηση ή εξορθολογισμός;» Στην εκδήλωση παρεμβαίνει ο Γιώργος Διονάς, Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.) με θέμα "Αυστηροποίηση των ποινών στα πλημμελήματα αθλητικής βίας : Είναι η λύση ;"

Την εκδήλωση συντονίζει ο Μανόλης Λαμτζίδης, Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος ΔΣΘ .Θα ακολουθήσει συζήτηση

                                                            Γραφείο Τύπου της παράταξης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!