Αναδιανομή στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

 


Αναδιανομή στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως ανακοινώθηκε η αναδιανομή τροφίμων σε δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ

Επικεφαλής Εταίρος:  Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εταίρος Δήμος:  ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Σημείο Διανομής: Αργυρουπόλεως 4, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου

Τα προϊόντα θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.

Παρακαλείστε να προσέλθετε την Τετάρτη  22/6/2022 από τις 10.00 έως τις 12.00 στην οδό Aργυρουπόλεως 4, Ωραιόκαστρο, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου, για να παραλάβετε προϊόντα στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος ''Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016, του ΤΕΒΑ 2014-2020''.

Θα διανεμηθούν τα εξής προϊόντα:

1.     ΑΛΑΤΙ                                                        

2.     ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ       

3.     ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ                

4.     ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ                                         

5.     ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ                                          

6.     ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝΟΥ                              

7.     ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ                                   

8.     ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ                     

9.     ΡΕΒΥΘΙΑ                                                 

 

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!