Δημος Κορδελιού Ευόσμου: Η 10Αcademy ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ U16 Συγχαρητήρια σε όλους ...μας κάνατε περήφανους

 


Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό παιγνίδι- το οποίο τελικά  κρίθηκε στην παράταση - η  10Αcademy  κατάφερε να επικρατήσει του Προμηθέα Πάτρας με 81-76 και να στεφθεί  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, κατακτώντας  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων για την περίοδο 2021/2022. 

«Καμαρώνουμε την ανοδική σας πορεία. Είμαστε περήφανοι για τις κατακτήσεις σας. Είστε άξιοι πρεσβευτές του Δήμου μας.. Ανεβάσατε τον Δήμο μας, τον πρώτο Δήμο όλης της χώρας με τον μικρότερο δείκτη γήρανσης στον πληθυσμό, εκεί πουβ του αξίζει... στην πρώτη θέση της πανελλήνιας κατάταξης στις αναπτυξιακές ηλικίεςΜε  αυτόν τον θρίαμβό σας,  δεν «αριστεύσατε» για μία ακόμη φορά, δικαιώνοντας την ονομασία σας, αλλά  με τα νιάτα σας, την δύναμη της θέλησης σας και με την ζωντάνια σας, φέρατε και χαρίσατε  στο Δήμο μας, το τρόπαιο της  δικής σας μεγάλης  Νίκης.  Σας στηρίζουμε και σας ευχαριστούμε. Συγχαρητήρια σε όλους ...μας κάνατε περήφανους »  δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, εξάρωντας τον σημαντικό και ακρογωνιαίο ρόλο των γονέων και των προπονητών στην επιτυχία των παιδιών, η οποία καθορίζει και την πορεία της ομάδος αλλά και της ζωής τους, γεμίζοντάς την με τα ιδανικά του «ευ αγωνίζεσθε»  και της «ευγενούς άμιλλας».  

Το ιστορικό της μεγάλης Νίκης  έχει ως εξής:  
Η 10Academy ως Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε  

-στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στη Καρδίτσα (28/6-3/7) 
-στην πρώτη αγωνιστική νίκησε τον Πρωτέα Σχηματαρίου  
- στη συνέχεια ηττήθηκε από το Περιστέρι και στη τρίτη αγωνιστική επικράτησε και απέκλεισε τον Ολυμπιακό φτάνοντας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.  


Στον ημιτελικό η ομάδα του Ευόσμου- η  10Academy- κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 63-58 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. 


Η 10Academy μετά τη κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (γεννημένοι 2004,2005) κατακτά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (γεννημένοι 2006,2007) και ανεβάζει στη κορυφή της Ελλάδας τον Εύοσμο στις αναπτυξιακές ηλικίες. 


Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια της 10Academy 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!