Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση κτηρίου επι της Εγνατίας 111

 


Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτηρίου επί της οδού Εγνατία 111

Ολοκληρώθηκε, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής παραγγελίας, αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε εξαώροφο κτήριο ιδιοκτησίας του Ε.Φ.Κ.Α., που βρίσκεται επί της οδού Εγνατία αρ. 111, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη τα τελευταία επτά (7) χρόνια από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (22-07-2022) στους χώρους του κτηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αλεξίσφαιρο γιλέκο, ξύλινα κοντάρια, σιδηρολοστός, μαχαίρια, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πυροσβεστήρες, φορητή συσκευή ασύρματου δικτύου και αυτοσχέδιο επιχειρησιακό εγχειρίδιο για την οργάνωση, εκπαίδευση και δράση ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Επιπλέον, από έλεγχο που διενήργησαν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της ΕΥΑΘ Α.Ε. διαπιστώθηκαν περιπτώσεις ρευματοκλοπής και υδροκλοπής, ενώ από αρμόδιο συνεργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί απολύμανση του χώρου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Προανάκριση ενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!