“'Επεσε” στη θάλασσα για να αποφύγει την σύλληψη για κλοπη σε φαρμακείο και κατοχή ναρκωτικών. 13 συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

 


Αυτόφωρες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι

από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκατριών ατόμων (13) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν :

  • (4) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
  • Μεταξύ αυτών και 26χρονο ημεδαπό ο οποίος συνελήφθη στο κέντρο της πόλης διότι κατείχε μικροδέμα κάνναβης βάρους (7,25) γραμμαρίων.
  • (5) άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 40χρονου ημεδαπού ο οποίος μεσημβρινές ώρες χθες εισήλθε σε φαρμακείο στην περιοχή της Ασπροβάλτας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν 3 μικροδέματα ηρωίνης. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ανωτέρω εισήλθε στη θάλασσα προκειμένου να αποφύγει την επικείμενη σύλληψή του.

  • (2) άτομα δυνάμει καταδικαστικών αποφάσεων
  • (1) άτομο για απείθεια και
  • (1) άτομο για ληστεία.

Πρόκειται για νεαρό ημεδαπό στην περιοχή του Κορδελιού ο οποίος μαζί με έτερο δράστη με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από επίσης νεαρό ημεδαπό το ποδήλατό του.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!