«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» με ποντιακό γλέντι στο Μεσαίο - Επόμενος «σταθμός» η συναυλία με τον Δ. Μπάση στο Παλαιόκαστρο

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» με ποντιακό γλέντι στο Μεσαίο - Επόμενος «σταθμός» η συναυλία με τον Δ. Μπάση στο Παλαιόκαστρο

Ποντιακό γλέντι στήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία της Κοινότητας Μεσαίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου.


Ο Παναγιώτης Ασλανίδης με τη λύρα του, ο Χρήστος Ασλανίδης με το νταούλι, ο Γιώργος Αμανατίδης με το αρμόνιο και ο Κώστας Καλούσης με τη φωνή του ξεσήκωσαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μεσαίου, που διασκέδασαν και χόρεψαν ποντιακούς χορούς.

Συναυλία με τον Δ. Μπάση στο Παλαιόκαστρο

Επόμενος μουσικός σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» είναι η συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, στις 9 το βράδυ, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστεί ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»

·        Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022

Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη στο Δημοτικό Σχολείο Λητής.

Ώρα: 21.00

·        Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Θεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μέμο Μπεγνή στο Θέατρο Τσούκες στο Δρυμό.

Ώρα: 21.00

·        Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Συναυλία με τα Χάλκινα (Balkan) στο Δημοτικό Σχολείο στον Πεντάλοφο.

Ώρα: 21.00

·        Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στο Θέατρο Τσούκες στο Δρυμό

Ώρα: 21.00.

 

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!