Συναυλία με την Γλυκερία σήμερα το βράδυ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πυλαιώτικα 2022»


Συναυλία με την Γλυκερία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων  «Πυλαιώτικα 2022» που διοργανώνει και φέτος ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9.00 μμ

Φέτος οι εκδηλώσεις, ξεκίνησαν  από την Κυριακή 17 Ιουλίου, θα κρατήσουν έως και την Τετάρτη 20 Ιουλίου κα πραγματοποιούνται στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας.

Ένας θεσμός πολιτισμού και παράδοσης που συνδέεται με το θρησκευτικό και ευλαβικό στοιχείο και διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου της Πυλαίας, Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου.

Σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, ώρα 9.00 μμ: Μεγάλη Λαϊκή Συναυλία με τη Γλυκερία με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή. Συμμετέχει η Νεανική Χορωδία Ι.Ν. Πρ. Ηλία Πυλαίας με μαέστρο την Ελεονώρα Καλαϊτσίδου. Επιμέλεια Κώστας Μπλιάτκας.

Στη διάρκεια της γιορτής του προστάτη Προφήτη Ηλία, θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας, ενώ θα πραγματοποιηθούν φέτος απρόσκοπτα οι θρησκευτικές τελετές και θα λειτουργήσουν κανονικά η εμποροπανήγυρη με τους πάγκους των πλανόδιων μικροπωλητών καθώς και τα καταστήματα εστίασης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!