«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»: Ρεσιτάλ φωνής και κιθάρας με τον Δημήτρη Μπάση στο Ωραιόκαστρο

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022»: Ρεσιτάλ φωνής και κιθάρας με τον Δημήτρη Μπάση στο Ωραιόκαστρο

Σε μια μοναδική συναυλία στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο θα εμφανιστεί ο Δημήτρης Μπάσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε ένα απαιτητικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Τραγούδια «γυμνά», ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη Μπάση και την κιθάρα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη συνθέτουν ένα ακουστικό ρεσιτάλ, που θα ταξιδέψει το κοινό σε γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σπουδαία τραγούδια, σύγχρονα και κλασσικά, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση και να εστιάσουν τόσο στην απλότητα, όσο και στην ουσία των στίχων τους.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, στις 9 το βράδυ, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!