Έκκληση σε βοήθεια απο τον αδελφό του 28χρονου Μαρτιν, του τρίτου αγνοούμενου για τέταρτη ημέρα στη θάλασσα στη Χαλκιδκή


 Έκκληση σε βοήθεια κάνει ο Goran Jovanovski.αδελφός του τρίτου αγνοούμενου Μαρτιν που αγνοείται για τέταρτη ημέρα στη θάλασσα στην Χαλκιδική. Σε ανάρτησή του  αναφέρει:  

"Αγαπητοί φίλοι που βρίσκονται στη Χαλκιδική - Ο Μάρτιν είναι ο τελευταίος από τους 3 φίλους που εξακολουθεί να αγνοείται. Ο φυσητήρας της εικόνας δείχνει το σημείο στο χάρτη όπου βρέθηκε ο δεύτερος φίλος (Ιβάν). Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Μάρτιν να βρίσκεται και σε εκείνη την πλευρά της Χαλκιδικής. Ζητάμε από όλους όσους έχουν βάρκες, κυάλια ή άλλες συσκευές ζουμ να μας βοηθήσουν και να συμμετέχουν στην αναζήτηση του Martin. Κάθε μικρή βοήθεια είναι απαραίτητη και εκτιμώ ιδιαίτερα.
Παρακαλώ ενημερώστε όλους κοινοποιώντας αυτή την ανάρτηση. 🙏🙏🙏
Είμαι ο αδελφός του Martin και ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Και παρόλο που πέρασαν 4 μέρες, δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και συνεχίζουμε την αναζήτηση για τον Martin.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΟΦΚΑΘ, τους εθελοντές που βοήθησαν στην αναζήτηση, το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, τον κ. Bujar Osmani κ.Νίκο Δένδια, τους ντόπιους και όλους όσους τις τελευταίες 4 ημέρες μας βοήθησαν στην αναζήτηση του Martin και των φίλων του.
Παρακαλώ ενημερώστε όλους κοινοποιώντας αυτή την ανάρτηση. 🙏🙏🙏"









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!