Συνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με φορτηγό


 Συνελήφθησαν 2 άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με φορτηγό

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη δυο ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, κλοπή, πλαστογραφία, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (16-07-2022), στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων), αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο με οδηγό τον 24χρονο, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης και συνέχισε την πορεία του, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και αποπειράθηκε μαζί με τον 25χρονο συνεργό του να διαφύγουν πεζή, πλην όμως μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έξι παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα δηλώθηκε κλοπή στη Βουλγαρία και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!